Іллічівськ. Малодолинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

  





Архів 2021-2022

10.08.2022

 

 

Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український вищий навчальний заклад.
На цьому шляху вони зустрічають безліч труднощів. Адже навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів.
Однак вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх.  
Дедалі більше молоді обирає навчатися тут. Це складний, але свідомий вибір, вартий нашої підтримки.
Детальна інформація стосовно вступу молоді з тимчасово окупованих територій до українських вишів - на порталі Міністерства освіти і науки України за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/zhitelyam-donbasu-ta-krimu/vstupnikam

 

09.08.2022

 

 

28.07.2022

 

 

01.07.2022

 



Посилання на сторінку відділу освіти Чорноморської міської ради у Фейсбук:

https://cutt.ly/aKMLT0e

 

 

30.06.20022

 

Щорічно зростає кількість пожеж, а також випадків травмування та загибелі дітей на них.Якщо виникла пожежа - рахунок часу йде на секунди. Не панікуйте та остерігайтеся: високої температури, задимленості та загазованості, обвалу конструкцій будинків і споруд, вибухів технологічного обладнання і приладів, падіння обгорілих дерев і провалів. Знайте де знаходяться засоби пожежегасіння та вмійте ними користуватися.
Бажаємо тепла та затишку в ваших родинах та оселях від любові та дитячого сміху, але не від вогню пожеж!

 

 

 

 

29.06.2022

 

Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український вищий навчальний заклад.
На цьому шляху вони зустрічають безліч труднощів. Адже навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів.
Однак вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх.  
Дедалі більше молоді обирає навчатися тут. Це складний, але свідомий вибір, вартий нашої підтримки.
Детальна інформація стосовно вступу молоді з тимчасово окупованих територій до українських вишів - на порталі Міністерства освіти і науки України за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/zhitelyam-donbasu-ta-krimu/vstupnikam

 

 

28.06 2022

 

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом і надалі будуть нашим сьогоденням, а дух законності панує у серці й вчинках кожного свідомого громадянина нашої держави. Давайте разом творити майбутнє нашої країни, створюючи нову європейську державу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності!
Керівництво, педагоги та працівники закладу освіти вітають всіх українців з Днем Конституції України.

 

 

23.06.2022

 

 1 вересня 2022 року Малодолинський ЗЗСО переходить на використання електронних журналів та щоденників на платформі "Нові знання"

 

НАКАЗ про запровадження електронних журналів

 

ПОЛОЖЕННЯ про використання електронних журналів

 

ІНСТРУКЦІЯ з ведення електронних класних журналів

 

«Інноваційний підхід у роботі з документами. Електронний документообіг - покажемо,навчимо,впровадимо!». Саме так, сьогодні в МДЗЗСО розпочалась нарада творчої групи з впровадження електронного документообігу у закладі.

У своєму виступі в.о. директора Сергій Вікторович Жмакін зазначив,що у сучасному світі цифрових технологій запровадження електронного документообігу – це необхідність, яка дає можливість встигати за усіма змінами. Він значно спрощує рух документів по закладу освіти та прискорює процес заповнення їх вчителями.
Також, Сергій Вікторович презентував пілотну базу даних для спільної роботи педагогічних працівників закладу.
Платформою для руху документів було обрано Google Workspace з усіма сервісами Google.
По завершенні наради керівник закладу наголосив :,,Повний перехід на таку систему здійснити на сьогодні неможливо, але ми впевнено, маленькими кроками переходимо до е-документообігу! Сподіваємось, що всі перешкоди на шляху до спільної мети ми подолаємо разом!"
Адміністрація закладу висловлює подяку Адаменко О.О. та Кіслову С.Ю. за ідеї та поштовх до розвитку та нових знань!

 

 

 

 

 

22.06.2022

 

Всі ми його дуже чекали і ось нарешті цей довгоочікуваний день настав! Сьогодні отримали свої свідоцтва учні 9-А, 9-Б та 11-А класу.
На такій хорошій і світлій ноті завершується навчальний рік, а для деяких учнів і навчання в школі. Всі щасливі, і трішки втомлені, діти розходяться відпочивати і набиратись сил перед новим етапом у житті. Літо мине і ми знову будемо чекати наших учнів у стінах рідної школи.
Хай вам щастить і до зустрічі!!!


 

 


 

 

22.06.2022

 

Цьогоріч в Малодолинському ЗЗСО замість традиційного свята відбувся онлайн-випускний. Своїх дітей щиро привітала із святом закінчення школи, із отриманням документу про повну загальну середню освіту їх класний керівник - Недкова Алла Василівна. Багато зворушливих слів звучало на святі для одинадцятикласників від виконуючого обов'язки директора Жмакіна Сергія Вікторовича, від перших вчителів - Жукової Олени Володимирівни, Кліменко Валентини Грантівни та Семерак Ольги Василівни.

Батьки випускників подякували вчителям за їх безцінну роботу та побажали кожному випускнику знайти свій життєвий шлях.
Шановні випускники!
Хай отримані знання допоможуть вам реалізувати свої таланти, прагнення та мрії.
Ідіть по життю красиво й впевнено, даруйте людям світло й радість,ніколи не забувайте своїх вчителів, шануйте батьків, виправдовуйте їхні надії та сподівання.
У добру путь!

 

 


 

 

 

 

13.06.2022


#BeActive for Peace
Міністерство освіти і науки України започаткувало проєкт «Будь активним заради Миру»(#BeActive for Peace).
Учні Малодолинського ЗЗСО вже долучились до цього проєкту.
З метою збереження фізичної активності дітей у період літніх канікул вчителі фізичного виховання Кожухарова З.К та Тюленєв С.С. організували тренування з футболу, баскетболу та щорічний фізкультурно- оздоровчий захід " Шкільна книга незвичайних рекордів".
Щодня о 10.00 вчителі чекають всіх бажаючих підтримати та вдосконалити свою фізичну підготовку.


 



 

 

10.06.2022

 

9 червня 2022р. в онлайн-форматі на платформі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та одночасно із застосуванням платформи у Телеграм-каналі відбувся семінар для бібліотекарів закладів освіти Одещини «Освітянські бібліотеки в інформаційному суспільстві: тенденції розвитку». У заході взяло участь 350 працівників бібліотечної справи, в тому числі шкільні бібліотекари ЗЗСО міста Чорноморськ.
Однією з учасниць заходу була  бібліотекарка Малодолинського ЗЗСО Ольга Петрівна Іванова. Вона представила учасникам досвід своєї роботи та розповіла, як працює шкільна бібліотека Малодолинського ЗЗСО в умовах сьогодення.


 

 

09.06.2022

 

Сьогодні у Малодолинському ЗЗСО відбулося світле свято – закінчення базової загальної середньої школи.
Ця святкова й визначна подія пройшла в онлайн форматі, але це не зіпсувало довгоочікуваного свята.
Дехто з випускників, обравши самостійний шлях, вирушить у доросле життя, буде навчатися в коледжах та ліцеях, а хтось 1 вересня продовжить навчання в рідній школі.
Це незвичайний довгоочікуваний день, що не губиться на довгій життєвій дорозі, завжди світиться теплим вогником, стискає серце спогадом дитинства.
Зі словами подяки до учнів, вчителів та батьків звернувся виконуючий обов'язки директора Малодолинського ЗЗСО - Жмакін С.В. Класні керівники, Гараніна М.В та Вдовиченко Н.С. щиро привітали своїх учнів та побажали їм міцного здоров’я, наснаги й перемог, сили та витримки.
Час вже вирушати до країни Юність! Успіхів вам! Нехай ваші мрії здійсняться!

 

 

 

 

 

 

 

 

07.06.2022

 

07 червня 2022 року урочисто та незвично пройшло свято прощання з почат­ковою школою у випуск­ників 4-А класу Малодолинськой ЗЗСО.
До діток та всіх присутніх звернулася їх перша вчителька, Цветковська Людмила Михайлівна: «Про­щання з початковою школою – над­звичайний день. Чотири роки ми по­ступово піднімалися східцями країни знань. Найголовніше – навчилися читати, писати, рахувати, а також дружити і просто жити".
Вона запропонувала учням пригадати, якими були роки на­вчання у початковій школі. А зга­дати було про що: це і успіхи, і невеличкі проблеми, з якими старалися впоратися, але більш за все згадується хороше.
Бажаємо вам успіхів!!!

 

 

 

03.06.2022

 

У Малодолинському ЗЗСО сьогодні відбулось прощальне свято уснів 4-Б класу із початковою школою.
Класовод Єгорова Тетяна Володимирівна, яка протягом чотирьох років вела малечу Країною знань, з гордістю і сумом дивилась на своїх маленьких випускників через екран.
Щемило серце, коли згадувала, як вони, безтурботні, веселі дівчатка і хлопчики, вперше переступили поріг школи, як давалися виховні заняття, якими були разом пережиті перші навчальні труднощі та успіхи ...

 

Вітаємо випускників 4Б класу і бажаємо їм гарного літнього відпочинку, мирного неба та якнайбільше приємних подій!

 

 

 

01.06.2022

 

УВАГА! На сторінці "Вступ до закладу освіти"опубліковано наказ по закладу освіти від 01.06.2022 року "Про зарахування учнів до 1 класу Малодолинського ЗЗСО на 2022-23 навчальний рік"

 

31.05.2022

 





 

 

 

30.05.2022

 

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ , МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ
 

Якщо випускник або випускниця хоче пов'язати своє подальше життя з музикою, вона може навчатися у комунальному закладі "Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж" за спеціальністю 025 Музичне мистецтво.
 

 

АФІША СПЕЦІАЛЬНОСТІ "МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО"

 

ВИМОГИ до творчого конкурсу
з музичної  підготовки для вступників зі спеціальності
025  «Музичне мистецтво»


 

Зразок відеозапису: https://drive.google.com/file/d/1--YTEXVO_EFOkW5uLGtUL2PoC0sY3KDX/view?usp=sharing

 

 

 

 

22.05.2022

 

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ 11 КЛАСУ

Розпочато перший етап підтвердження своєї участі у тестуванні через інформаційну сторінку (https://zno.testportal.com.ua/info/login ).

Підтвердження участі в НМТ є обов'язковим!!!

Воно триватиме в два етапи:

І етап - з 20 травня до 7 червня 2022 року підтвердити участь в НМТ

ІІ етап - з 21 червня до 7 липня остаточно визначитись з вибором місця/країни проходження тесту

ПЕРЕЛІК КРАЇН, В ЯКИХ ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕСТИ НМТ

https://nus.org.ua/news/u-yakyh-krayinah-mozhna-bude-projty-nmt-perelik/

Більше інформації за посиланням: https://www.facebook.com/photo/?fbid=5055785707868634&set=a.908885272558719


 


 

 

 

20.05.2022

 

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ 11 КЛАСУ ТА ЇХ БАТЬКІВ

На сторінці "Готуємось до ЗНО" опубліковано інформацію щодо порядку проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту(ЗНО)

 

19.05.2022

 

19 ТРАВНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ




 
Сьогодні, 19 травня, відзначається Всесвітній день вишиванки – свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Учні нашого закладу з великим задоволенням долучились до свята, взявши участь у флешмобі "День вишиванки- день української родини"
Переглянути відео флешмобу можна за посиланням:

https://fb.watch/d71Vx6Cr47/
Цікавий виховний захід, присвячений Дню вишиванки в 6-А класі провів вчитель української мови та літератури Кондратова Оксана Петрівна. Діти переглянули відео, дізналися про історію свята, цікаві факти про улюблений одяг українців, значення кольорів на вишиванці.Усі завдання супроводжувалися веселими піснями про вишиванку.


 

 

11.05.2022

 

ДО УВАГИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ, ВЧИТЕЛІВ, БАТЬКІВ

ДЗВО «Університет менеджменту освіти»
НАПН України запрошує
учнів старших класів, випускників минулих років, майбутніх студентів, батьків, освітян долучитися до
відкритого освітнього марафону
«Навчання і
розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!».

Тривалість заходу з 26 квітня по 27 травня 2022 року


Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: https://drive.google.com/drive/u/2/recent
 

 

10.05.2022

 

УВАГА!!!
На сторінці "Безпека життєдіяльності" опубліковано корисну інформацію  від Одеської обласної військової адміністрації та Департаменту освіти і науки щодо правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів

 

08.05.2022

 

8 ТРАВНЯ -ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

 

06.04.2022

 


 

03.04.2022

 

УВАГА!!!
На сторінці Дистанційне навчання опубліковані оновлені розклад уроків та дзвінків на період дистанційного навчання

 

02.04.2022

 

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ МАЛОДОЛИНСЬКОГО ЗЗСО
ТА ЇХ БАТЬКІВ




1 квітня 2022 року відбувся брифінг щодо цьогорічної вступної кампанії за участі Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, народних депутатів, членів Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Сергія Бабака, Сергія Колебошина, Юлії Гришиної, генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олега Шарова.

З особливостями вступної кампанії 2022 року можна ознайомитись за посиланням:
https://testportal.gov.ua/upravlintsi-v-galuzi-osvity-povidomyly-pro-osoblyvosti-vstupnoyi-kampaniyi-2022-roku/


01.04.2022

 



ДО УВАГИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

З 01.04.2022 починається прийом документів на зарахування дітей до 1 класів Малодолинського ЗЗСО

Цього року ми плануємо організувати два перших класи:

1-А - класний керівник Цветковська Людмила Михайлівна

1-Б - класний керівник Єгорова Тетяна Володимирівна


Для зарахування дитини необхідно надіслати секретарю школи  на електронну адресу [email protected] фото або сканкопії наступних документів:

- заява одного з батьків або особи, що їх замінює (щоб переглянути зразок заяви, перейдіть за посиланням


https://drive.google.com/file/d/1tfj2brg5UhF8Tcj3OZgcSHJ4dHdX0s6r/view?usp=sharing

- копії паспорта та ідентифікаційного кода батьків або осіб, що їх замінюють;

- копія свідоцтва про народження дитини.

Медичні документи:

 - довідка про проходження медкомісії;
 - довідка про здійснення щеплень.


Якщо у Вас виникатимуть питання, їх можна поставити секретарці школи, Куртій Катерині Валеріївні, за телефоном 0635752709

 

 

23.03.2022

 

ІНФОРМАЦІЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відповідно до доручення Чорноморського міського голови з метою формування в межах території Чорноморської міської територіальної громади реєстру об'єктів житлової нерухомості, доступної для розміщення тимчасово преміщених осіб визначено відповідальну особу.
 
        За ведення реєстру об'єктів житлової нерухомості, доступної для розміщення тимчасово преміщених осіб, визначено заступника начальника управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області
Тофан Олену Миколаївну
(телефон гарячої лінії: 093-547-88-08; телефон: 063-787-67-77).

 

19.03.2022

 

ІНФОРМАЦІЯ ГУ ДЕРЖСПОЖИСПІЛКИ УКРАЇНИ

Головне управління Держспоживслужби України надало пам'ятки щодо дій в надзвичайних ситуаціях

Пам'ятки опубліковані на сторінці Безпека життєдіяльності

 


11.03.2022
 

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

З 14 березня 2022 року у Малодолинському ЗЗСО відновлюється навчання в дистанційному режимі.

Початок уроків о 9.00

Розклад уроків опублікований на сторінці Дистанційне навчання

Бажаємо успіхів!!!

Бережіть себе!!!

 

 

 

25.02.2022

 

УВАГА!!!

У зв'язку із введенням воєнного стану відповідно до
Указу Президента України від 24 лютого 2022 № 64/2022, наказу відділу освіти Чорноморської міської ради
від 25 лютого 2022 року № 110
"Про внесення змін до структури навчального року"
у закладах загальної середньої освіти Чорноморської територіальної громади
оголошено канікули
з 28 лютого 2022 року по 13 березня 2022 року.


На сайті МОН України опубліковані рекомендації щодо дій в разі виникнення надзвичайної ситуації

Бережіть себе та своїх рідних!

Миру всім нам!

 

 

 

24.02.2022

 


 

 

 

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Шановні батьки! Сьогодні діти залишаються вдома, проведення уроків дистанційно.
Якщо немає з ким залишити дітей, в школах сформовано чергові класи.
В закладах дошкільної освіти сформовано чергові групи.
Чекаємо подальших рішень.

 

21.02.2022

 

 

20.02.2022

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!
20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
 

 

18.02.2022

 

ПОВЕРТАЄМОСЬ ДО ОЧНОГО НАВЧАННЯ

Згідно наказу Чорноморського міського відділу освіти, у зв'язку зі стабілізацією стану захворюваності на Ковід19,
з понеділка, 21 лютого учні нашого закладу освіти повертаються до очного навчання.

Освітній процес відбуватиметься за основним розкладом уроків та дзвінків

Нагадуємо про необхідність дотримання санітарно-гігієнічних вимог!!!
Прохання до батьків: за перших ознак ГРВІ у дитини, залишіть її вдома та зверніться до лікаря!

 

 

17.02.2022

 

 

 

20 ЛЮТОГО -  ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
#ЦеПроСвободу
#бути_гідним
Масові розстріли на майдані у Києві... Це було 8 років тому... Майдан... Люди... Революція гідності...  Постріли... Жертви..
ДЯКУЄМО ЗА СВОБОДУ!


 

 

 

16.02.2022

 



 

 

15.02.2022

 

 

 

 

 

 

08.02.2022

 

8 ЛЮТОГО - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

Сьогодні, у Всесвітній день безпечного Інтернету, вчителі нашого закладу освіти долучилися до Всеукраїнського онлайн-флешмобу "Разом для кращого Інтернету"
Захід відбувся у межах співпраці компанії Google Україна та Міністерства освіти і науки України.
Протягом години вчителі виконували цифрові вправи у середовищі Google Класрум, тим часом реєструвався рекорд України





 

 

05.02.2022

 

zustrichvipuskn_2020.jpgДорогі випускники! Перша субота лютого - це традиційно ваш день - день зустрічей, обіймів, спогадів, затишного спілкування.

Ми завжди згадуємо вас, і маємо надію, що і ви не забуваєте свою рідну школу. На жаль, цьогоріч традиційна зустріч випускників можлива лише онлайн.
Та ніщо не завадить вам згадати шкільні роки, друзів, поринути у приємні спогади про дитинство та юність!

Ми вітаємо ювілярів - випускників нашої школи
1982, 1987, 1992, 1997, 2002, 2007, 2012, 2017, 2021 років.
 

Віримо, що попереду буде ще багато затишних та цікавих зустрічей. Здоров'я вам, нових звершень та яскравих, незабутніх миттєвостей життя!



 

30.01.2022

 

ДО УВАГИ УЧНІВ, БАТЬКІВ, ВЧИТЕЛІВ!



У зв'язку зі стрімким зростанням рівня захворюваності на Ковід-19, рішенням техногенної комісії м. Чорноморська, учнів 1-11 класів Малодолинського ЗЗСО переведено на дистанційне навчання з 31 січня 2022 року до покращення епідемічної ситуації.

Уроки проходитимуть за основним розкладом на платформі Google, в Google Classroom.


Розклад уроків та дзвінків на період дистанційного навчання  можна переглянути на сторінці Дистанційне навчання

Прохання до учнів: вчасно приєднуватись до онлайн уроків, вимикати мікрофон після входу на урок, дотримуватись правил поведінки на уроках.

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!

 

 

28.01.2022

 

.
 

 

 

22.01.2022

 

 

ЛАНЦЮГ ЄДНОСТІ ВІД УЧНІВ ТА ВЧИТЕЛІВ МАЛОДОЛИНСЬКОГО ЗЗСО
 

 

 

21.01.2022

 

sobornist-300x225.jpgЗ ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

 

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято.

Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу як свято національної єдності.
Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і єдність української нації.

 

 

Зі святом, пам’ятайте, що в єдності наша сила!

 

18.01.2022

 

ЯК ДІЯТИ В НАДЗВИЧАЙНІЙ СИТУАЦІЇ УЧАСНИКАМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Практичні поради від фахівців опубліковані на сторінці Безпека життєдіяльності

 

11.01.2022

 

ПРОБНЕ ЗНО-2022

ДО УВАГИ УЧНІВ 10-11 КЛАСІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ

З 5 по 22 січня відкрито реєстрацію учнів 10-11 класів на пробну сесію ЗНО-2022

Інформацію щодо строків проведення та реєстрації на ПЗНО можна отримати на сторінці Готуємось до ЗНО

 

10.01.2022

 

ДО УВАГИ УЧНІВ ТА БАТЬКІВ



З 12 січня розпочинається ІІ семестр 2021-22 навчального року.

Слідкуйте за змінами в розкладі уроків за посиланням:


https://ilimal.odessaedu.net/uk/site/lessons.html

Розклад дзвінків залишився без змін:

https://ilimal.odessaedu.net/uk/site/calls.html

 

06.01.2022
 

ВЕСЕЛІ ТА ЦІКАВІ ЗИМОВІ КАНІКУЛИ



Зовсім недовго порадували нас на зимових канікулах  сніжок та морозець, але це не завадило учням нашої школи весело та незабутньо провести час.
Учні разом з класними керівниками каталися на ковзанах на ковзанці в Чорноморську, відвідали фабрику з виробництва ялинкових іграшок та океанаріум в Києві, переглянули цікаві фільми та мультики у кінотеатрах Одеси та Чорноморська.

Фотозвіт за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1u0z4HBRDNKuasWZjzQN6nWDKp5A7NSbD?usp=sharing

 

04.01.2022

 

ПРОБНЕ ЗНО-2022
З 5 по 22 січня учні 10 та 11 класів матимуть змогу зареєструватись на пробну сесію ЗНО-2022
Більше інформації на сайті
https://test-center.od.ua/

 

Колектив Малодолинського ЗЗСО
вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Хай нові ідеї, проєкти та перспективи принесуть багато радості та натхнення!

Хай родинне тепло створить затишну та приємну атмосферу!

Хай трапляються справжні дива та неочікувані сюрпризи!

Теплоти та краси, грандіозних планів на майбутнє та щедрих дарів від Всесвіту!



 

 

30.12.2021

 




 

 

 

 

27.12.2021

 

 

 

15.12.2021

 

АБІТУРІЄНТИ З ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ.
ВИБІР НА КОРИСТЬ УКРАЇНИ



Детальна інформація стосовно вступу молоді з тимчасово окупованих територій до українських вишів - на порталі Міністерства освіти і науки України за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/zhitelyam-donbasu-ta-krimu/vstupnikam.

 

 

 

03.12.2021

 

ІДЕЇ ДИТЯЧИХ ПРОЄКТІВ ВТІЛЮЮТЬСЯ У ЖИТТЯ

За сприяння мера м. Чорноморська, В. О. Гуляєва, наш заклад освіти отримав сучасні компостні машини. Тепер учні нашого закладу освіти мають можливість втілити в життя проєкт з компостування органічних відходів, які накопичуються на території школи.
 

 

 

02.12.2021

 МИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА!!!

Квест під таким гаслом пройшов в нашій школі для учнів 5-6 класів. Він відбувся в рамках акції "16 днів без насилля"

В ході динамічної гри діти виконували інтерактивні та творчі за
вдання, вчилися критично мислити та оцінювати інформацію.

І, незалежно від того, хто і яке місце посів, всі учні отримали досвід роботи в команді та величезне задоволення від процесу гри!

Дякуємо за організацію заступнику директора з виховної роботи Вдовиченко Н. С. та учням 9А класу.
 

 

 

01.12.2021

 

 

 

29.11.2021

ДО УВАГИ УЧНІВ 11 КЛАСУ ТА ЇХ БАТЬКІВ

На сторінці "Готуємося до ЗНО"опублікована інфографіка з датами проведення ЗНО-2022

 

25.11.2021

 

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ 1932-33 РОКІВ

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок там вписано криваво-чорним кольором.

Однією з таких сторінок був голодомор 1932-1933 р.р.
З метою вшанування пам’яті жертв голодомору та виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій, в Малодолинському ЗЗСО відбулися виховні заходи.

 
В класах пройшли години пам’яті і скорботи «Голодомор – біль душі і пам’ять серця».
Учні 9-Б класу, під керівництвом вчителя історії Гараніної М.В., підготували лінійку-реквієм "Запали свічку пам'яті", де читали вірші та спогади очевидців тієї страшної трагедії..
Ця виховна година запам’яталась усім завдяки емоціям суму, жалю і співпереживання, які відчувалися у кожному слові і русі її учасників.

Фотозвіт зп посиланням:https://drive.google.com/drive/folders/1l1ohMyTZ6AatoCw5sYAT1XjSaMBqDTVi?usp=sharing

 

 

23.11.2021

 

УВАГА!

Згідно наказу  Чорноморського міського відділу освіти № 464 від 15.11.2021 назву навчального закладу змінено на

Малодолинський заклад загальної середньої освіти
Чорноморської міської ради
Одеського району Одеської області


(скорочена назва -  Малодолинський ЗЗСО м. Чорноморська)

 

 

21.11.2021

 

ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ
 

 

 

18.11.2021

 

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ


 

 

 

16.11.2021

 

 

 

15.11.2021

 

 

 

 

11.11.2021

 

 

 

 

10.11.2021

 

"Я РОЗМОВЛЯЮ УКРАЇНСЬКОЮ"


9 листопада 2021 року учні 3-Б класу(класний керівник Михаленко М. О.) приєдналися до флешмобу "Я розмовляю українською", присвяченого Дню української писемності та мови. Пропонуємо всім відчути, яка співоча і мелодійна наша мова, переглянувши відео за посиланням:

https://cutt.ly/0TdG6pe

 

 

 

09.11.2021

 

 


Сьогодні,9 листопада, з нагоди Дня української писемності та мови в Україні відбувся загальнонаціональний флешмоб — радіодиктант національної єдності.Тисячі українців щороку беруть участь у флешмобі й приєднуються до події не лише в Україні, але й по всьому світу.
Цьогоріч 21-й радіодиктант національної єдності прочитав відомий український письменник Юрій Андрухович. Він є і автором тексту.

Найактивнішими учасниками флешмобу є школярі, студенти та викладачі навчальних закладів, але щороку диктант розширює межі — у ньому беруть участь представники найрізноманітніших професій, а також відомі спортсмени, актори, бізнесмени та політики.
Вчителі та учні Малодолинської школи також долучилися до цієї події. Захід в нашій школі відбувся з дотриманням усіх карантинних вимог

 

06.11.2021

 

УВАГА! ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ!

За рішенням відділу освіти Чорноморської міської ради, з 8 листопада навчальний процес в школі відновлюється!
Учні 1-4 класів навчатимуться очно (в приміщенні школи)

Учні 5-11 класів переходять на онлайн навчання, яке відбуватиметься на єдиній платформі Google Workspase.

Уроки проводитимуться за основним розкладом.

Розклад дзвінків та уроків опубліковано на сторінці "Дистанційне навчання"

 

05.11.2021

 

 

 

04.11.2021

 

 

 

 

03.11.2021
 



Відділ освіти м. Чорноморська оголошує конкурс на офіційний логотип відділу освти Чорноморської міськї ради Одеського району Одеської області.

Переможець конкурсу отримає грошову винагороду!

Більше інформації за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/13-8P_cCOZ2DdSOU6t4_PcmjTruZlFroN/view

 

31.10.2021

 

 

 

29.10.2021

 

УВАГА!!! ОСІННІ КАНІКУЛИ ПРОДОВЖЕНО!!!

На виконання наказу № 430 від 28.10.2019 Чорноморського міського відділу освіти, осінні канікули в школах міста Чорноморська
продовжено
до 7 листопада 2021 року.

Заняття в школах розпочинаються 8 листопада

Нагадуємо про необхідність дотримання  правил БЖД та протиепідемічних заходів під час канікул

Будьте здорові!!!
 

 

27.10.2021

 

ДО УВАГИ МАЙБУТНІХ ВИПУСКНИКІВ

З метою ознайомлення учнівської молоді з різноманітними професіями, створення умов для свідомого самовизначення учнів при виборі професії, Одеський державний аграрний університет запровадив онлайн проєкт "Освіта-професія-кар'єра"

В рамках проєкту для майбутніх випускників буде прочитано курс лекцій щодо особливостей різних професій.

Більш детальну інформацію щодо проєкту та участі в ньому можна знайти на сторінці Профорієнтація

 

 

 

23.10.2021

 




ДО УВАГИ УЧНІВ!

З 25 по 31 жовтня в нашій школі оголошено осінні канікули!

Це прекрасна пора для того, щоб відпочити, набратися сил та позитивних емоцій для подальшого навчання!

Погода чудова, так і тягне на вулицю, зустрічатись з друзями, грати в м'яч та інші рухливі ігри!

АЛЕ, пам'ятайте та завжди свідомо виконуйте правила БЖД та безпечної поведінки під час канікул, а також санітарно-гігієнічні вимоги у зв'язку з високим рівнем захворюваності на Ковід-19.

Повторити правила БЖД та поведінки під час осінніх канікул можна за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=8u8ezC5VUoY

 

17.10.2021

 

УВАГА! ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ!

До уваги учнів та бітьків:
з 18.10.2021 учні основної та старшої школи
навчаються в дистанційному режимі!

Розклад уроків та дзвінків опублікованийТУТ

 

13.10.2021

 


СВЯТКОВА ЛІНІЙКА ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ


 

 

ПОСВЯТА В КОЗАЧАТА
 

 

 

08.10.2021

 

АНГЛОМОВНИЙ КВЕСТ "30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ"
 

 

06.10.2021

 

УВАГА!

З метою дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину:


 

  • БАТЬКАМ заходити в заклад освіти НЕ РЕКОМЕНДОВАНО!

Якщо є потреба, батьки мають: бути в масках, пройти термометрію (вимірювання температури) в школі, попередньо узгодити свій візит із адміністрацією закладу

Без додаткових узгоджень можуть заходити до шкіл батьки чи супроводжуючі особи учнів з інвалідністю (за умови дотримання вимог про маски та гігієнічні норми)


 

- Учні 1-4 класів перебувають на території школи без захисних масок


 

- Учні 5-11 класів на перервах і в коридорах перебувають в захисних масках

 

05.10.2021

 

 

 

 

01.10.2021

 


Любі вчителі, вам довіряють найцінніше – дітей, ви любите їх і навчаєте необхідних знань.

Ваша професія не з легких, але в ній все ваше життя і щастя.

Дякуємо вам за те, що ви обрали цей нелегкий шлях.

Бажаємо вам здоров'я, успіхів і багато-багато радості.

З Днем вчителя!

 

30.09.2021

 

 

 

29.09.2021

 

 

 

27.09.2021

 

УВАГА!!!

З 28 вересня Малодолинська школа працює в звичайному(очному) режимі!!!

Чекаємо учнів на заняття в приміщенні школи!!!

 

22.09.2021
 

УВАГА!!!

З 23 вересня Малодолинська школа переходить на роботу в дистанційному режимі!!!

Онлайн заняття проходитимуть за основним розкладом!!!

 

 

17.09.2021

 

 

 

 

 

11.09.2021
 

 

 

 

 

10.09.2021
 

 

 

 

 

 

 

 

03.09.2021

УВАГА! КОНКУРС!




Положення про конкурс можна переглянути за посиланням:

http://cmr.gov.ua/misto/kultura/15260/konkurs-fentezi-kostyumiv-chornomorsk-cos-play-fantasy/

 

 

01.09.2021